The Forge Archives

Inactive Forums => The Riddle of Steel => Topic started by: jeffd on February 05, 2004, 05:34:47 PM



Title: "This Manuever is available at proficiency level....&qu
Post by: jeffd on February 05, 2004, 05:34:47 PM
Several manuevers have a bit of text indicating what proficiency level they become available at.  Others do not.

For the ones that do not - are they default manuevers?  I only ask because other manuevers explicitly state that they are available by default.

JD


Title: "This Manuever is available at proficiency level....&qu
Post by: Jake Norwood on February 05, 2004, 05:56:25 PM
Funny coincidence...I was exactly just now writing about this in TFOB...

Yeah, if nothing is stated then assume they're default.

Jake


Title: "This Manuever is available at proficiency level....&qu
Post by: jeffd on February 05, 2004, 09:16:47 PM
Cool, thanks a lot Jake!

JD