The Forge Archives

General Forge Forums => Site Discussion => Topic started by: Zak Arntson on May 16, 2001, 05:26:00 PM



Title: Login not working
Post by: Zak Arntson on May 16, 2001, 05:26:00 PM
Whenever I click on the Login, and enter teh correct information, I get the regular forum screen but the "user not logged in" appears.

I went and tested it a little, entering wrong information, and I get the "Bad password" page.

So something is going on between my submit and the returned forum page?




Title: Login not working
Post by: joshua neff on May 16, 2001, 05:50:00 PM
same thing happened to me a few hours ago, altho if i went to a different computer it worked fine...& now, obviously, i'm having no problem logging in...weird...


Title: Login not working
Post by: Zak Arntson on May 21, 2001, 11:09:00 AM
Okay, login is STILL not working for me.  I re-registered with my real name (I don't know how to delete my old one (zakarn), I'll have to email the forum-handler (is that Mr. Nixon?)).

And I STILL can't login.  I have to enter my username and password EVERYTIME I try to do something.


Title: Login not working
Post by: Ron Edwards on May 21, 2001, 11:30:00 AM
Hey Zak,

Yeah, e-mail Clinton. I hope he can get to it relatively soon, but it depends a lot on how hard work is slamming him at any given moment.

Sorry about the hassles.

Best,
Ron


Title: Login not working
Post by: Dav on May 21, 2001, 11:48:00 AM
I had the problem for a while, but it was due to my security protocols on my 'puter.  Do you have cookies disabled (or some similar setting)?  I think it may have more to do with this than anything else.  Of course, who knows...

Dav


Title: Login not working
Post by: GreatWolf on May 21, 2001, 08:05:00 PM
You know, I'm having the same login trouble at home but not at work.



It happened after the last change in cookies.  I wonder if that is affecting stuff.  Shrug.


Title: Login not working
Post by: Clay on May 22, 2001, 09:14:00 AM
I'm having the same problem.  It's acting exactly as if someone cached the pages somewhere.  Clinton might want to check and make sure that Dreamhost didn't install a caching firewall somewhere.



Title: Login not working
Post by: Clinton R. Nixon on May 22, 2001, 10:37:00 AM
This problem is kind of baffling me.

There's not a caching firewall (and I'm not using Dreamhost--I'm using cedant.com instead.) I've only made one simple change to the cookies, but I'm about to change it back to see what happens.


Title: Login not working
Post by: Clay on May 23, 2001, 10:34:00 AM
The problem appears to have gone away for me.  Whatever you did, it worked.




Title: Login not working
Post by: Zak Arntson on May 23, 2001, 10:10:00 PM
It's fixed for me too!  Thanks for whatever it was you did!


Title: Login not working
Post by: GreatWolf on May 24, 2001, 03:22:00 AM
My login is just fine now, too.  Thanks, Clinton!