*
*
Home
Help
Login
Register
Welcome, Guest. Please login or register.
June 27, 2022, 12:12:32 AM

Login with username, password and session length
Forum changes: Editing of posts has been turned off until further notice.
Search:     Advanced search
275647 Posts in 27717 Topics by 4285 Members Latest Member: - Jason DAngelo Most online today: 89 - most online ever: 565 (October 17, 2020, 02:08:06 PM)
Pages: [1]
Print
Author Topic: Broken links  (Read 2168 times)
jrs
Member

Posts: 373


« on: July 27, 2005, 09:15:09 AM »

With the change to the new forum software, I've discovered a number of broken links in earlier posts.  There seem to be two different problems.

1.  The use of html code: <a href="{link}">text[/url].  These links are all broken.  Luckly in most cases it is fairly simple to recreate the link as the url is visible.  Many examples of this type of broken link appear in this topic:  http://www.indie-rpgs.com/forum/index.php?topic=15305.0.  I'm guilty of using this format exclusively, so I suspect that all links in my earlier posts are now broken.

2.  The other problem pertains to links to individual posts in a topic.  Before the conversion, these links have this format:  http://www.indie-rpgs.com/viewtopic.php?p=124975#124975.  After the conversion, the format is this:  http://www.indie-rpgs.com/forum/index.php?topic=11606.msg124975#msg124975.  I haven't figured out how to translate from the old form to the new form since the topic number is not present in the old form.  Is there some obvious bit that I am missing?

Julie

Logged
Clinton R. Nixon
Member

Posts: 2624


WWW
« Reply #1 on: July 27, 2005, 09:37:13 AM »

With the change to the new forum software, I've discovered a number of broken links in earlier posts.  There seem to be two different problems.

1.  The use of html code: <a href="{link}">text[/url].  These links are all broken.  Luckly in most cases it is fairly simple to recreate the link as the url is visible.  Many examples of this type of broken link appear in this topic:  http://www.indie-rpgs.com/forum/index.php?topic=15305.0.  I'm guilty of using this format exclusively, so I suspect that all links in my earlier posts are now broken.

2.  The other problem pertains to links to individual posts in a topic.  Before the conversion, these links have this format:  http://www.indie-rpgs.com/viewtopic.php?p=124975#124975.  After the conversion, the format is this:  http://www.indie-rpgs.com/forum/index.php?topic=11606.msg124975#msg124975.  I haven't figured out how to translate from the old form to the new form since the topic number is not present in the old form.  Is there some obvious bit that I am missing?

Julie

Julie,

Not sure how to fix the second one. I'm working on something, but it might take a little time.
Logged

Clinton R. Nixon
CRN Games
Justin Marx
Member

Posts: 88


« Reply #2 on: July 30, 2005, 07:43:43 AM »

I wrote a PM about this, understand people are busy, just making sure that someone knows about it:

Resource Library links are all dead (except the site navigation stuff at the top). It just boots you back to the main page of the Resource Library if you try to follow any of the links there.
Logged

Justin Marx
Member

Posts: 88


« Reply #3 on: July 30, 2005, 07:45:21 AM »

My apologies Clinton, its already noted in another thread. Looking forward to when its done (and yes, people do use the Library....).
Logged

Pages: [1]
Print
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Oxygen design by Bloc
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!